Persoonlijke uitvaartzorg

'Dat je mensen mag blijven ontmoeten die naar je omzien, die naar je blijven luisteren.' - Manu Kierse

Als u ons een uitvaart toevertrouwt, kunt u rekenen op:

 
Tijd en aandacht

U krijgt alle tijd en aandacht die nodig is in uw situatie om op een rustige manier tot de keuzes te komen die passend zijn. Met ruimte voor alle daarbij horende gevoelens.

Om de continuïteit te kunnen waarborgen, zorgen wij ervoor dat u vanaf het eerste contact tot en met de uitvaart en nazorg, te maken krijgt met dezelfde uitvaartbegeleider.

Stapsgewijs beslissen

Als iemand overlijdt staat de tijd even stil. Terwijl het nog nauwelijks doordringt wat het allemaal betekent, zal op een door uzelf gekozen tijdstip, nagedacht moeten worden over alles wat komen gaat. De zorg voor het overleden lichaam, afspraken over de tijd en plaats van de uitvaart, het maken van de rouwkaart zijn belangrijke zaken waar de eerste aandacht naar uit gaat. Maar niet alle beslissingen hoeven op een dag te worden genomen. Elke dag is er contact met u.

Eigen ideeën waarmaken

Waarschijnlijk heeft u wel een idee hoe u op uw eigen manier afscheid wilt nemen en wat u daarin zelf wilt doen. U krijgt van ons alle ruimte en professionele begeleiding om hier vorm aan te geven. Onze visie is dat een waardig leven een warm afscheid verdient.

Invulling van het afscheid

Graag informeren wij u over mogelijkheden en denken we met u mee. Het afscheid moet immers zo zijn dat u er, ondanks alle verdriet, met een goed gevoel op terug kunt kijken.

Wij vinden het belangrijk dat u, indien gewenst, ook zelf actief bent en stimuleren u daarin.

Zorgvuldig besluiten nemen

Ondanks alle emoties moeten in korte tijd vele beslissingen worden genomen. Wij bewaken het overzicht over wat op welk moment geregeld moet worden. Zorgvuldigheid hierin staat hoog in ons vaandel. Desgewenst maken aan het begin een kostenoverzicht, op basis van uw wensen en beschikbaar budget.