Wilsbeschikking

De wilsbeschikking is een boekje met daarin alle onderdelen van de uitvaart beschreven. Het is niet rechtsgeldig, u kunt het meer zien als een hulpmiddel bij het vooraf regelen van uw uitvaart.

Wilsbeschikking

Steeds meer mensen willen bij leven de uitvaart en de uitvaartkosten geregeld hebben. Daarmee willen ze de familie financieel ontzien en het geeft henzelf de zekerheid dat de laatste wensen vervuld gaan worden.

Om aan deze vraag te voldoen heeft Alice Loeters Persoonlijke Uitvaartzorg het aanbod van een wilsbeschikkingsboekje, codicil en/of een uitvaartdeposito.

De wilsbeschikking is een boekje met daarin alle onderdelen van de uitvaart beschreven. Het is niet rechtsgeldig, u kunt het meer zien als een hulpmiddel bij het vooraf regelen van uw uitvaart. Het boekje blijft bij u want soms zijn er redenen om wijzigingen aan te brengen. Wel is het goed om de mensen waarvan u nu al weet dat ze betrokken zullen zijn bij het regelen van uw uitvaart te vertellen dat u dat hebt opgeschreven en waar het boekje te vinden is. Als u uw keuzen wel rechtsgeldigheid wilt geven, kunt u deze met de hand uitschrijven en voorzien van datum en handtekening is dit dan uw codicil voor uw uitvaart. Daarbij kunnen wij u behulpzaam zijn.

Download de wilsbeschikking klik hier (PDF)